Thursday, September 16, 2010

Beraya

Assalammualaikum..
Happy EID Mubarak to all!!

Ramadhan telah pun berakhir,  dan hari ini sudah Shawal ke 6. Masa bergerak begitu istiqamah sekali. Suasana diluar rumah masih gelap dan sunyi. Lagi 15 minit azan subuh akan berkumandang, ayam akan mula berkokok. Semua umat manusia akan mula terjaga dari diulik mimpi nan indah dan mulai mengerjakan shalat subuh bagi permulaan hari yang baik dan diredahaiNya. Insyaallah.. 

Sambil menunggu azan berkumandang untuk mengejakan shalat, ambil sikit masa untuk update blog..heee.. Pada syawal ke-3, aku bersama beberapa sahabat yang lain telah keluar beraya. Beshnya dapat jumpa sahabat yang dah lama tak jumpa..miss dengan korang semua! muahh


Kepada sahabatku Arda, Iya, Ijan Yanti & Mirol thanks guys! sebab sudi bagi aku ikan terubuk. 
Gadis kecik molek berbaju merah jambu ini ialah SHUHADA. Rapat dengan Arda dari form 4 sampai sekarang. Kami sekolah disekolah yang sama, kelas yang sama dari form 4, kedudukan sebelah menyebelah didalam kelas, dorm yang sama dan katil yang sama. Time dekat sekolah dulu, kami tinggal di Hostel, katil Arda atas dan katil aku bawah. Kami kerap bergaduh dan cepat berbaik. Pernah ponteng kelas Addmath sebab malas.Kami berdua pandai melukis , Arda pandai lukis komik. Kami juga pernah menyertai Kuiz Sejarah peringkat Daerah Perak bersama dan Kami sertai Pertandingan Melukis Kain Rentang peringkat sekolah bersama *Aku sudah terasa bangga no..hee* Ambil matapelajaran tambahan iaitu Seni visual. Dekat sekolah 4 orang saja ambil Seni Visual time SPM..so sila bangga ok..:P

.


Shahira Khir

2 comments:

nurul haryani hasan said...

ko ble ag dek????angah xsba ni nk mkn nasi minyak ko..kwn2 len pn same...hahahhahaahh

shera said...

ha??? aq xnak kawen la..xnak ok!!! never!!