Sunday, November 21, 2010

Ragam dikala Final Exam

Assalammualaikum to all..
Wishing you happy always :)

Ouuuhhhh....tadi paper Programing (Visual Basic) agak tough jugak lahh..
Senang cerita Final Exam memang susah.. T_T
ouuhhhh..really hope pass semua paper jangan lah ada kena repeat paper.. Minta-minta dijauhkan..Amin
Actually, nak cerita pasal pengawas-pengawas yang jaga periksa.
Diorang ni memang tangkas, cepat dan tak duduk diam..."tak duduk diam!!" abaikan =.="
Nak tahu kenapa Shera cakap diorang cepat?? Tadi time jawab exam, Shera angkat tangan sbb nak kertas..dengan cepat dan tangkasnya, 2 pengawas datang dengan laju kearah Shera. Seorang pengawas lelaki datang dari depan dan sorang pengawas perpuan dari belah kanan.
Berebut-rebut nak bagi kertas kat Cik Shera kita ni..hehe :P
Yang paling cepat ialah pengawas prpuan tu "Tahniah :P". Pengawas lelaki pun  patah la balik kedepan sbb tak dpt bagi kertas kat Cik Shera kita ni ha.. kelakar tengok gelagat diorang..haha 






















Esok adalah hari terakhir exam untuk sem ini..yeaaahhhhhh!! Esok paper English n Business comunication.
Ok la nak study.. see you again..


Shahira Khir 

5 comments:

Shahrin Oppa said...

All the best for u last paper ok!!

Aina Fadzila said...

gud luck ok :)

Shera said...

thnx guys :)

syamsid dhuha said...

suda abis . AMIN . haha . pe lagi boleh lee pegi menyongket yer . hahaha

Shera said...

hahahahah...syam ngekk!!!
esk msih ada presen magazine ok!! haha