Tuesday, November 23, 2010

Saya keluar majalah "Dekorasi" keluaran Disember ini. Tunggu keluarannya..

Salam to all readers.
Sekarang dah pagi. Roomate pun dah nyenyak dibuai mimpi..tak gitu Mimie . Huhh! syok betul si Mimie ni tidur..
Ok, sekarang nak story tentang Shera sekarang dah famous taw..*famous ke..ga.ga..ga..*
Shera telah berjaya meloloskan diri untuk masuk majalah.
Kalau tak percaya..layan gambar di bawah ini :) 

Ok inilah majalahnya "Dekorasi"..Zoom sket, kan nampak nama "Shahira Khir" :)
Ini content bagi majalah ini
Ini pula kata alu-aluannya. Eh! Ketua Editor tu macam muka Cik Shera kita la...kiutnya dia..ngehh

See.. I told u already! This magazine story about me..are u believed? 
So, what about this page? Its really me. You can read and see my   photo there :) Yang tak boleh tahan, Shera seorang ibu then pergi ambik anak sekolah..hahah. you should read that article :)
Ok, I know u all dah percaya bukan. Shera mmg masuk majalah :). Ini bahagian ruangtamu & bilik tidur Cik Shera. Cermin semuanya..wOooooooo..hebat bukan :P


Ok yang ini pula "Lorong anak seni" namanya. Eh peliknya nama?? Ini ruang untuk ke bilik seni lukis Cik Shera kita. I love drawing and painting :)


Memandangkan Cik Shera kita jarang memasak, So dapurnya kelihatan sangat bersih gituuu.. :P


Sebagai seorang yang cintakan ilmu..acececehh.. Cik Shera memiliki mini libary yang selesa dgn sentuhan moden :)
Ok, Ini pula bilik tidur anak-anak. Eh Cik Shera dah kahwin ke?? ermm..hahaha.. berangan je lebih. Kalau tak ada anak sekalipun, anak jiran sebelah pun boleh tumpang tidur sini :P
Ini bilik tidur tetamu..esklusif dan elagan gitu.. :)



Ini pula center spread bagi magazine ni.. Cuba perhatikan nama penulis dan fotografinya :) Itu nama bonda & ayahanda Cik Shera..haha

Mesti korang pelik kan. Apsal lah minah ni boleh masuk magazine? Dia bukan famous mana pun..OMG.
Actually ini Final project untuk kelas Rekaletak Grafik. Shera kena buat majalah. Tajuknya bebas. So shera pilih tajuk Interior design. I like ID.. "Deco bersama Eric..cantik tak???..haha" berangan nak jadi Eric leong :P
Project ni kena buat 24 pages semuanya. Sorry lah tak tunjuk semuanya..banyak sangat :)
Ok, ini dah siap Print

Esok jam 9, Shera ada presentation untuk majalah ini. Wish me luck :)
ok tidur dulu.. Bye ..

Shahira Khir

8 comments:

Tina Farhana said...

wahh..mati2 ingat shera yang masuk majalah. hehe. btw deco2 tu cantek sangat. teringin nk buat rumah camtu ;)

zazaw said...

peh sis .
bapak cantik .
adoii wat gempak jer akak ni.
HAHA .
tapi memang cantik :)

Shera said...

kak tina: terpernjat ya shera msk majalah..hahha
btw thnx
zazaw: thnx ya.. :)

Aina Fadzila said...

ya Allah. cantiknya itu nya rumah. ingat betul-betul umah akak tadi. or memang umah akak? kompius ni. :p

pe pun, wish u luck dear ;)

ira mohd said...

so nice laa. hehe. cam tak caye je. btw, like it ;)

Fathrul Razi said...

Wow!memang cantik dan gempak susun atur model rumah tu.la lepat ingat tu rumah sebenar Kak Shera tapi takper..cantiklah scenery rumah tu.good luck untuk project Kak Shera!

Shera said...

aina: bkn rumah akk la...akk design magazine aje..
ira: thnx..
fathrul...thnx sgt2 lepat...wishing u luck too

iZS said...

Akak,Eric say hello tuk akak. Ekekee
cntiknye umaaah2 tuh dan mag! :D
eh lupee..akak sekali :)