Friday, December 17, 2010

Sangat MALAS

Assalammualikum...
Entry kali sangat mudah, ringkas, padat & cepat..
Hanya nak cakap, Shera sangat-sangat dan sangat MALAS..
Ishhh....kata orang tak baik bermalas- malasan nihhh...
Shera sangat MALAS nak balik kolej for the new semester.
Sebenarnya tarikh daftar kolej pada hari Rabu..
tapi Shera tak daftar pun..
Ehhhhh..korang jangan fikir yang Cik Shera ni MALAS tak bersebab taw..
Shera malas sebab banyak MASALAH & harus diselesaikan dahulu..
Insyaallah kalau semua dah selesai..Shera akan balik kolej..
Haaa..lagi satu, Shera tak check lagi result..very hope dapat pointer yang bagus..wish me luck yaa guyss..

Congrate to myfriend Eqeen..she's got Dekan. 3.5 above.. :)

ok..cat ni pun malas macam Cik Shera juga...heheh..but she's cute lol

Shahira Khir

6 comments:

kAziShA said...

tengsss adek <3<3<3
gud luck with your pointer too ^_^

Shera said...

ohh..ok2..
btw congrate

a'im said...

ha...kucin tu malas macam tuan dia gak...good luck okes

Shera said...

hhaha..ado..mmg malas

Nurr Kasih said...

salam..ziarah sini..datang tgk2 pic :)..nice blog.

anassuhada said...

waaaaaa. comeeeellllll. nak pinjam kejap bole????