Friday, January 14, 2011

Creative Advertisement

Assalammualaikum..Salam Jumaat
Hari ni bangun pagi tak tahu nak buat apa..kelas advert jam 3pm..lambat lagi.. Semalam & harini kena pinjam lappy roomate sebab lappy kena virus jahat..Tak tahu la dapat virus gila tu dari mana..macam mana tak kena, asyik dok cocok pendrive dri siapa2 je. Antivirus pun ngokngek tak dpt protect my lappy.. So sekarang lappy dah masuk hospital bahagia untuk di format balik..huh! mesti semua assigment LOST..OMG!! Tapi nak buat macam mana, dah nasib lappy tu nak sakit, biarlah dia berehat buat sementara ni :) .. ouuhhh lupa pula, malam tdi dapat mesej yg menyatakan lappy dah sembuh.. Kejap lagi boleh ambil..alhamdulilah :)


ermm..tetiba teringat nak google gambar advertising.. Yela, Shera kan Multimedia student..so kena alert dengan dunia pengiklanan ni terutamanya. Ok, enjoy dengan gambar2 ini..semoga jadi sumber inspirasi kepada semua :)
get nice shoot with Leica camera 12x optical zoom
dont ever kill or catch walrus, u will be seen in court
 use formula to get strong teeth
 always careful when u move across
 big battery for move this lorry..hehhe
 paint
 trying to be more stronger
 calendar..Today is 14th
 Now its 50% long extra..hurry up!
 Im hungry and love to eat cars
 see how much she's love you to wash ur clothing by hand...ahaha 
 FifaWorldCup
read newspaper and eat Mcd
100% totally tomato

 coke with lemon
 reminds u to do yoga..aha
 To kill spiderman use baygon
aha :)
Berehat bersama Kitkat
 Use Timotei for nice hair :)
Always watch your kids!

semoga terhibur.. :)

Shahira Khir

13 comments:

adan said...

terhibur hati tgk picture...

nurayunni said...

haha..mcm2 ade...:)

! Encik Nakal ! said...

hahahah~~~sempoi laaa

kreatif

Shera said...

hahaha..
mmg kreatif..hehe

Aina Fadzila said...

ya Allah. kreatif amat ni sis! hee~ :) ♥

Shera said...

btol tu Aina
btw miss u :)

NURUL NADIAH MAMAT said...

ahaha...klaka pon ada...
nice n3...

Miss Yaty said...

wah! menariknya gambar2 ni...terpegun miss yaty tengok :)

Shera said...

nurul: mmg kelaka kan..
miss yaty: :D terpegun

Mawar Merah said...

Nice.. (^.^)

Lepat said...

Wow!creative gak depa ni yer..buat iklan yang super duper power!

Shera said...

haha..mst kena creative..bru power..hehe

Ijal said...

keren abis XDD