Tuesday, April 5, 2011

StudyWeek

Assalammualaikum..
Sekarang Shera studyweek..tapi tak balik rumah pun sebab banyak benda nak settel-kan. Final projek 3D belum siap lagi..tinggal lagi 40% siap la..banyak benda kena settel kan, kena hantar semua final project, still have presentation, kena langsaikan yuran kolej, kena ambik slip periksa dan macam-macam lagi la. Barang2 banyak dah hantar balik, tinggal baju2 yg perlu saja. Sian ma rindu! Janji thisweek nak balik rumah tapi nak buat macam mana kan..anakmu sgt busy mengalahkan Perdana menteri! 
Ma, Shera rindu! T_T
Last class for this sem(Public speaking class)..yeahhh..Tamatlah sudah semester yg penuh sukaduka,masamanis,pahitmasin. Sebelah tu Amoi dan gadis serba purple dibelakang tu Eqeen. Doakan kejayaan Shera dan kawan2 dlam Finalexam ini ye..terima kasih!

Shahira Khir

2 comments:

kAziShA said...

all da best final exam ok :)

Shera said...

u too eqeen..wishing u luck :)