Friday, April 29, 2011

Kasut

Assalammualaikum all!
Sebelum tu nak ucapkan Tahniah kepada semua students yang dah habis final "lepas seksa semester ni..hee :)"
bagi yang belum habis, teruskan usaha anda "Its a WAR :)"

Now, nak cerita pasal bulan lepas.
Shera ada beli croc dekat jusco harga RM10 saja..bukan ori pun.
Student sengkek macam Cik Shera ni mna ada duit nak beli stuff mahal2. Cukuplah sekadar dengan bersedarhana :)
Bila tengok betul2 kasut tu simple sgt..kosong je. Shera suka benda yang unik, halus, detail, remeh, susah...samalah seperti jiwa Shera yang amat minat kearah seni.

Sebab nampak kosong sgt. Shera conteng kasut tu..
Sepanjang tempoh finalexam haritu Shera pakai kasut ni dlm dewan.
Shera guna "magic pearl pen" utk conteng. Selain kasut boleh juga conteng dibaju, topi..pen tu kalis air kekal.



 Semoga memberi inspirasi kepada semua.
Selamat mencuba :)


Shahira Khir

22 comments:

haniey said...

wow cantik..sangat kreatif..hehe

una badarudin said...

kreatifnya!

Shera said...

haniey & una: Terimakasihdaunkeladi :)

Cik Qielah said...

wow!!
C A N T I K nya...! ^_^

Shera said...

cik qiela: thnx! :)

sHeRrY said...

wow how creative! I want one! Give me pink ones^^p Are you selling those? BTW do read my latest post and vote on my poll or did you already vote?

Shera said...

thanks shery..i dont sell it, just doit for myown :) ok i will vote u

Aida Omar said...

wow! lawanye sgt kreatif..

Shida Radzuan said...

shera..cantiknya =)

Haida said...

kreatif, dan cantik boleh bukak bisnes ni..

Shera said...

Terimakasihdaunkeladi :)

aisya said...

kasut tu transform dari kosong jadi cantik.. hehe

Shera said...

btol2..btw thnx :)

ღ p!nk veLvet ღ said...

waaa~ tros jadi kasot mahal laks, hehehe!

Shera said...

hahaa..nmpak saja mhl tpi tetap RM10 :)

saya syamimi said...

wahhh menariknya!!! nak try la! :)

epy (jerr..) said...

wah! kretip! cntik plk tu

Shera said...

syamimi: try2..gunakan bakat anda :)
epy: terimakasih..anda juga kreatif :)

miszzyumiew said...

kreatif . . nampak mahal dah . . :)

Shera said...

miszzyumiew: terimakasih..nanti bleh cuba buat ya :)

fazae said...

creative and cool :)

Mohd Shahir bin Shamsudin said...

kreatifnya!